Termeni și condiții de utilizare

1.CLAUZE: Clientii, fie ca sunt persoane fizice sau persoane juridice, care comanda si nu mai ridica comenzile din diferite motive, aletele decat cele din vina noastra, ne rezervam dreptul pentru a nu mai expedia comenzi catre acestia, pe o perioada indelungata sau pe viata.
2.CLAUZE: Ne rezervam dreptul pentru anularea unei anumite comenzi, a unui client, utilizator care aduce prejudicii fie de imagine sau de alta natura. ( Daca 
intampinati aceasta problema, va rugam sa contactati echipa noastra de support)


Comenzi:

In momentul plasarii comenzii, comanda dvs se inregistreaza automat. Ne rezervam dreptul de a suna clientii pentru confirmarea comenzilor si pentru alte neclaritati,  cum ar fi date de contact, adresa incompleta, etc.

Livrare:

Se livreaza prin Urgent Cargus: Tarif 17 lei doar în România, in aria de acoperire Urgent Cargus, daca localitatea dvs nu se afla in aria de acoperire Urgent Cargus, din pacate comanda dvs nu o sa fie expediata. (O sa primiti informare pe email daca exista vreo problema in acest sens.)

Livrarea se face in termen de aproximativ 2-3 zile lucratoare, nu ne asumam intarzierile aparute din vina transportatorilor sau din alte motive care nu tin de noi, precum sarbatori legale, black friday, Craciun, s.a.m.d. In momentul cand ati primit e-mail de confirmare precum ca, comanda dvs a fost expediata, comanda o sa ajunga la dvs in aproximativ 2-3 zile lucratoare, in momentul in care comanda ajunge la dvs, curierul delegat pentru livrare o sa va sune la numarul de telefon pe care l-ati lasat in momentul inregistrarii comenzii.

Puteti sa urmariti comanda dvs si din contul pe care l-ati creat pe site-ul nostru.Retur si Garantie:

Majoritatea produselor noastre nu se pot returna.
In cazul in care anumite produse agreate pentru returnare se returneaza, produsele trebuie returnate in aceeasi stare, cum au fost livrate, fara urme de deteriorare sau purtare/folosire.
Produsele pot fi inlocuite daca marimea nu corespunde. Clientul plăteste costul de retur-livrare, noi ne asumăm și plătim costul de retur-livrare doar dacă comanda dvs a avut probleme sau a fost expediata gresit din cauza noastră.

Date cu caracter personal:
Datele dumnevoastra furnizate pe acest site, precum, adresa de e-mail, numar de telefon si adresa pentru expediere, vor fi folosite doar pentru livrarea comenzilor pe care le-ati facut la noi. Aceste date, pe care le furnizati in momentul plasarii unei comenzi, sunt tinute in siguranta si nu vor fi distribuite nimanui. Orice client are dreptul pentru a ne anunta, pentru stergea lui si a datelor pe care le-a furnizat pe acest site. Datele dumnevoastra vor fi stocate pe un timp nedeterminat.

Limitarea raspunderii:

Contractul de la distanta, dintre client si magazinul nostru online, este incheiat dupa ce clientul primeste confirmarea expedierii pe e-mail.
Nu ne asumam raspunderea pentru erori de sistem sau fizice provocate in acest magazin, precum: preturi derizorii/eronate s.a.m.d.


Clientii nostri:

In momentul plasarii a unei comenzi, sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, care ei pot fi modificati oricand. Clientii sunt foarte importanti pentru noi, ei ne fac sa evoluam si sa creăm articole care te vor scoate in evidenta atunci cand le vei purta. Folosim culori non alergice. Pentru orice informatie nu uita ca poti sa ne contactezi oricand.

Contractul de la distanta se considera incheiat doar atunci cand clientul a primit factura noastra impreuna cu chitanta de la curier.


SOL: Solutionare Online a Litigiilor In momentul plasarii unei comenzi, se considera ca ati citit acesti termeni si conditii, si sunteti de acord cu ei.