Prezervative Durex Fetherlite Ultra Thin, 3 buc

15,00 Lei

Prezervative Durex Invisible Extra Thin

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Durex Producator
Durex
Durex
  • Calitate și exitație garantată Calitate și exitație garantată
  • Livrare rapidă și discretă. (Nimeni nu stie ce-ai comandat și de unde). Livrare rapidă și discretă. (Nimeni nu stie ce-ai comandat și de unde).
  • Cu noi comanzi în siguranță. Cu noi comanzi în siguranță.

Prezervativele Durex Fetherlite Ultra Thin sunt foarte fine. si au tehnologia Sensi-fit pentru senzatii intense. Sunt in medie cu 20% mai subtiri decat prezervativele Durex standard (Durex Classic), dar isi pastreaza nivelul de siguranta ridicat. Latime: 52mm, Lungime: 190mm.

 Prezervativele Nr.1 in lume. Cu peste 80 de ani de experienta, Durex reprezinta o marca de incredere pentru milioane de oameni din intreaga lume, in fiecare zi.

 Calitate Durex. Durex intruneste toate standardele de calitate pentru prezervative la nivel mondial, oferindu-ti incredere pentru o viata sexuala fara griji.

 Miros placut. Modul special in care noi fabricam prezervativele garanteaza mirosul placut.

 Forma Easy-On. Special concepute pentru tine, prezervativele Durex Easy-On sunt modelate pentru a fi mai usor de pus si mai confortabil de purtat.

 Ejacularea prematura este o problema des intalnita, care poate avea multe cauze si care poate necesita consultarea/supravegherea unui medic. Daca aceste prezervative nu ajuta, discutati cu medicul dvs.

Citeste cu atentie pliantul informativ din interiorul pachetului, mai ales daca folosesti prezervativele pentru sex anal sau oral. Foloseste un prezervativ o singura data. Nicio metoda contraceptiva nu ofera protectie 100% impotriva sarcinii, HIV sau a infectiilor cu transmitere sexuala. Testat dermatologic.

Folosind lubrifiantii Play de la Durex, impreuna cu prezervativle, iti poti imbunatati experienta sexuala. Toti lubrifiantii Play de la Durex sunt compatibili cu prezervativele, spre deosebire de cei pe baza de ulei, care le pot deteriora.

Reviews

Adauga o recenzie!

Prezervative Durex Fetherlite Ultra Thin, 3 buc

Prezervative Durex Invisible Extra Thin

Adauga o recenzie!